Fressssssh

utorak, 20.11.2018.

Prosta riječ na P

Kad Oćeš ziđat bilo šta, najvažnije je imat dobar temelj, jer ako temelj nije dobar prije ili kasnije će se građevina profundat.

Za odnošaje među ljudin, ka šta kaže moja prijateljica Sarah be koja je zadužena za litnje gume, za razliku od Olje pod čijon su ingerencijon zimske gume, koje van sad više tribaju jer je noćas pa snig, moraš bit talentiran.

Sarah be je u stvari tila reć da se ljubav ne more izmirit, i tako utješila mladu Slavonku koja je tila popit svu pivu, jer nije znala ko koga više voli, ona momka ili on nju.

Najbolji matrijal za temelje je povjerenje, od povjerenja ispanu najtvrđi temelji, zato je važno ne lagat, ka antifašista.

Evo na primjer, s kin ćete gradit bolji odnošaj, s vašin omiljenin blogeron, ili s nekon imaginarnon personon, koja van eksplicitno tvrdi, da bloghaer nikad nije ima urednika.

Kome ćete vjerovat dragi gledatelji, imaginarnom Muji ili svojim očima.

Oćemo li dozvolit braćo i sestre, vi koji ste dulje ovdje, da neko našu omladinu voza po snigu na litnjin guman.

Oćemo li glumit lakovjernu Fatu, i pravit se na je naš kolega Ribafish bio fatamorgana, da se nikad na blogu nije tiskala slikovnica, da Bise nije pisala priručnicu, da nismo igrali nagradne igre, i da nam Riba nije za nagradu dava svoje vlastite knjige.

Ili ćemo reć dosta je tih antifa svinjarija, prevara i laži, koga vi jebete, nikakve odnošaje s vama nećemo gradit, jebiga lažete nema povjerenja nema temelja nema ništa.

Idem sad vidit na naslovnicu šta pišu nove Blogerice koje nemaju svoj krug čitatelja.


Što mislite o ljudima koji lažu, bi li ih imali za prijatelja, bi li volili da vam
Se dica oženu za lažova, pišete li komentare blogerima koji lažu.

- 08:53 - Komentari (28) - Isprintaj - #