Fressssssh

srijeda, 23.05.2018.

Zavidna žena u oblaku trovremenskog tafta

Danas opet nećemo pisat o politici, pa nećete saznat ništa o tome koliko se kao kreteni osjećaju simpatizeri esdepea, u trenutcima kad im se bratska stranka tradicionalno umočena u kriminal raspada, a njihova nije u stanju preuzet kućni savjet a kamoli nešto drugo, nesvjesni da je propadanje njihove stranke pitanje društvene higijene, jer stranka koja baštini nasljeđe masovnog ubojice u suvremenom društvu ne treba ni postojati.



Kao što svi skupa znamo Meca je duhovita, simpatična i omiljena članica našeg kolektiva, za razliku od nekih blogerica koje bi sve to silom htjele biti a nisu, neke blogerice ne mogu shvatiti, da šarm nije prelazan, pa bi silom biti što je moguće bliže Meci kako bi i one postale stvarno popularne, da ne moraju nasilnim metodama utjerivati komentare.

Meca Ko prvo za razliku od nekih ima mlađahnog dečka, njene životinje su žive i živahne, Za razliku od onih koji na užasavanje naše Bičvice svoju karijeru grade na životinjama na roštilju.

nemojte biti kao zavidne blogerice, budite kao Meca

Na zagrebačkom sveučilištu se vode prijepori oko dodjele počasnog doktorata koji bi trebao biti dodijeljen Draganu Čoviću, političaru Hrvatu iz BiH.
Osobno sam protiv toga da se političarima osim onima rijetkim i iznimnim daje bilo što, ali je užasno licemjerno od pojedinaca u Hrvatskoj koji sada dižu glas i najavljuju vraćanje svojih doktorata, a kojima nije smetalo što počasni doktorat ima i jedan od najvećih masovnih ubojica u povijesti Josip Broz Tito, i čovjek koji je vodio montirane političke procese Jakov Blažević, u stvari sramota je da sveučilište takvim individuama nije oduzelo dodijeljene im počasne doktorate.

U slijedećem nastavku Zavidna žena u nemoćnom bijesu

Danas imamo novu reklamu

Blogerica Bla bla djevojka, koja je nota bene platila reklamu kao i svi ostali da ne bi bilo nekih insinuacija



Bla bla djevojka je mlada, dobro odgojena, samosvjesna žena, koja za razliku od mnogih s ovog bloga, ne podliježe teroru pojedinaca s ovog blog servisa, i ne pristaje na igru Ajmo bit šupci i stidit se svog identiteta, da nas ne bi neko slučajno proglasio nečim.

Da ja imam kćer bila bi ista kao ona :))

Evo imamo i bonus reklamu



Naša svima osim zavidnim ženama i muškarcima u peemesu, draga Gurmi, samozatajna princeza kolača čiji blog miriše po vaniliji, limunu i jagodama, za razliku od nekih koji zaudaraju po užeglom ulju od pečenja ćevapa.
zato želite li da vas svi oni normalni vole budite kao Gurmi

- 10:12 - Komentari (65) - Isprintaj - #