Fressssssh

petak, 20.10.2017.

Zamalo

Šta ti ja znam, svi nešto pričaju o tom seksu, mislin ono to dođe kasnije kad se već zeru educiraš, ideš u kino, gledaš porniće, slušaš bajke starijih od sebe.

Prava frka je u stvari kad tribaš poljubit neku, ono prvi put, jebate nemaš pojma šta tribaš radit, di sa zubima, nosovi se sudaraju, a jezik jebate neko je jezik spominja, di ćeš s jezikon nećete se valjda lizat ka krave.

Mislin oni na filmovin, one čednije varijante, tamo se dušu, jebate ka da se ne mogu poljubit i svak o svom poslu, oni navale ka mutavi.

Tako san i ja triba poljubit jednu Lidiju, ono ja san bija vitez i ima san mač, i to nije bija drveni nego od neke aluminijske šipke šta san ga maznija ćaći, a ona je bila princeza u nekoj havajskoj suknjici, sa plastičnon dijademon na glavi.

Mislin sve je vodilo jedno drugome, bilo nan je suđeno, svi znakovi su bili tu, ono mač, dijadema, nije se tu imalo puno šta pričat.

E zajeb je bija šta je tribalo osigurat intimu, barem nekakvu, šta je bilo teško, jer ovi ostali podanici su ka nenormalni trčali za nama, mukte san ja mlatija onin mačon po njima, najgora je bila ona Anita, dok je nisan mlatnija onin mačon po tintari, a onda je ona počela revat ka da je neko dere, i zvat mater.



Anitina mater je bila zajebana, nije tukla samo svoju dicu, nego koga god bi uvatila, pa su se svi razbižali i posakrivali se.

Ja san uvatija Lilu za ruku i odvuka je do nekog podruma, smijali smo se prid vratima, dok nismo čuli Anitinu mater, koja je nimalo umiljato zazivala moje ime, pa smo uskočili u podrum.

Unutra je bila mrakača, držali smo se za ruke, i taman u onom trenutku kad se tribalo dogodit, kad je tribala nastupit ta magija prvog poljupca, Lile je počela vikat, Aj, aj, nešto me grize.

Ja još nisan bija odusta, a onda je i mene počelo grist, pa smo obadvoje pobigli vanka, a noge su nam bile pune buha, pa smo skakali ka Indijanci i derali se.

Dok smo se mi derali, došla je Anitina mater, i ja san u trenutku shvatio koliko su buhe zanemarive, i otpičio brzinom svjetlosti.

Ko zna, možda bi sve bilo drugačije da se glupa Anita nije derala, da Anitina mater nije bila doma, ili da u podrumu nije bilo buha.

Ovako se taj prvi poljubac nije dogodio, i mora san čekat do Dulinog rođendana, ali to je već neka druga priča.

- 22:01 - Komentari (45) - Isprintaj - #