Fressssssh

srijeda, 23.08.2017.

Intelektuvno vlasništvo


Eno su Crnogorci ukrali ilitiga plagirali Jokićevu reformu, barem tako pišu naši mediji.

Ka prvo reforma nije Jokićevo vlasništvo nego vlasništvo Republike Hrvatske u izradi koje je sudjelovalo barem tako kažu 500 učitelja i profešura.

I sad oni, ti naši mediji navodu kako su Crnogorci pripisali kurikul iz tjelesnog, pa su naveli nešto ka osnovne smjernice.

Te osnovne smjernice meni ka laiku više paru ka uputa za sastavljanje kineskog usisivača, za debile, iako san siguran da će stručnjaki u tome nać savršenu koheziju umova koji su na tome radili.

Upucalo je Maminja, tamo negdi u nekoj vukojebini, i sad sve pizde koje su stvorile monstruma i dovele do toga da neko u njega puca muče ka zalivene.

Da je upucalo nekog drugog monstruma, recimo Milorada, u nekoj drugoj vukojebini ja mislin da bi sve gorilo.

Dobro drugovi mater mu jeben, valjda je red reć da nije u redu pucat po ljudima, makar bili monstrumi, jer vi ste ga stvorili, svi vi počevši od partije koja ga je u koordinaciji rođe Banderasa, dovela u Dinamo da ga detuđmanizira, pa do predsjednice s kojon slavi rođendane.

Niste vi blesavi, dobro vi znate da je poremećeni šibicar na egotripu od kojeg ste napravili monstruma vaš grijeh, svih vas bez razlike, pa sad mučite.

A sad malo o seksu, u neki kupleraj su kupili lutku, takozvanu seks mašinu, to nisu one šta se napušu, nego novi modeli koji skroz liče na žensku, samo ne moraš pričat šnjiman, navalija je tolika da su odma morali naručit još jednu.

Meni je odma palo napamet kako bi tribalo izumislit neke makinje u koju muški more stavit onu stvar, pa da mu je makinja izdrka, makinja bi tribala bit visoka čoviku do pasa, gori imat ploču ka na šanku da ima di stavit pivo španjulete i pepeljaru, na kraju ploče bi triba bit prišarajen ekran da more gledat Arena sport.

I za kraj jedna velika mudrost.

Ako je muškarac reka da će nešto učinit, onda će to i učinit, i nema nikakve potribe svakih šest miseci podsićat ga na to.


- 11:23 - Komentari (17) - Isprintaj - #