Fressssssh

utorak, 22.08.2017.

Matematika i zemljopis

Kad hrvatski ljevičari krenu relativizirat zločine koje počine migranti onda se obično služe statistikom, i to pogrešnom jer uzmu broj silovanja a ga stave u relaciju s djelima bludnih radnji za koje su migranti terećeni pa im to ispane 2-3 %, što se njima čini nekako malo.

Ako uzmemo samo hotel Porin i njegovih 500 gostiju, i zanemarimo činjenicu da nisu svi muškarci, niti dovoljno spolno zreli da bi mogli počiniti takvo djelo, i vjerojatno pogrešan podatak da u Hrvatskoj živi 4000000 ljudi, dobit ćemo da ovi iz porina čine 0,000125 % populacije, ako uzmemo i podatak od prošle godine od 226 djela bludnih radnji kao neki godišnji prosjek i stavimo u relaciju s tri takva djela koja su počinili gosti hotela Porin doći ćemo do podatka da su počinili svega 1.3 % takovih djela, što je za njih povoljniji score nego li je onaj koji izračunaju naši vrli ljevičari.

Međutim ako taj 1,3 % stavimo u relaciju s onih 0,000125 % u ukupnom udjelu stanovništva dobit ćemo podatak da su gosti hotela Porin 104 puta skloniji počinjenju djela bludnih radnji od ostatka stanovništva u RH.

Toliko o matematici.

Ajmo sad malo o zemljopisu, danas se mediji, svojski trude relativizirati činjenicu, da su ulovili neke mlade Srbe koji su zeru palili vatru, valjda misle da na taj način pomažu srpskoj zajednici i svom levičarskom poimanju stvarnosti.

Općenito je poznato da zataškavanje, uopće ne ide u prilog, suprotnoj strani.
Idioti u tim redakcijama u svom ideološkom sljepilu ne vide da su upravo oni ti koji radikaliziraju stanje u ovoj zemlji, kontinuiranim prebrojavanjem i etiketiranjem onih koji otiđu na Tonsonov koncert, i zataškavanjem dejstvovanja priglupe srpske nejači, jer ne možeš bit ništa drugo nego idiot ako zapališ vatru u vlastitom selu.

Vjerojatno ćemo doduše u idućem izvješću state departmenta koji će Srpsko narodno vijeće zdušno pomoć izradit, pročitat da su se u 2017. godini u srpskim selima podmetali požari i to će biti prikazano kao atak na srpsku zajednicu, kao što će i ako netko izdegeneči nekog od stanovnika hotela Porin jer mu taj pokuša ukrast novčanik, bit prikazano kao opće ksenofobno raspoloženje u Hrvata.

Relativizacija činjenice da u Hrvatsku dolazi sve više onih koji su protjerani iz drugih europskih zemalja zbog počinjenja kriminalnih radnji, te zataškavanje činjenice da postoji značajan udio srpske populacije ovdje a i tamo daleko, koji je spreman danas zapalit vatricu, a sutra ako se pruži prigoda uzet i puškicu, zasigurno neće doprinjeti suživotu.

Rezultat toga može biti samo da sutra recimo Torcida, Boysi, i ostatak ekipe, kao što su kad su vidili da sve ide u pizdu materinu, otišli ugasit požar, krenu rješavat i probleme suživota, a onda će bit kasno.

Doduše hrvatski mediji će moći tada zdušno prebrojavati pokemone i ustaše na Tonsonovin koncertima, a Srpsko narodno vijeće pisat izvješće state departmentu.

Zajeb je samo u tome što kad igranka krene najebu oni nevini, zato što se malkice okretalo glavu od onih koji su stvarno krivi.

A ja baš nikako ne bi volio da neko nevin najebe, a vi ?

- 11:50 - Komentari (25) - Isprintaj - #