Fressssssh

petak, 18.08.2017.

Predigra

Djevojčicu od trinajst godina su odveli cigani, naravno ne radi se o pjesmi Zdravka Čolića, nego o stvarnom događaju.

Šesnaestogodišnjak je priko fejsa stupija u vezu s trinaestogodišnjakinjom i odveja je da se uda za njega. Ok da priča staje ovde i ja bi prvi reka dičja posla, ali sa mladoženjom su bili njegov stariji brat, otac i stric.

Dakle među nama žive cigani kojima je normalno da vam odvedu dite od 13 godina, i policajci koji to ne shvaćaju pretjerano ozbiljno dok ne iziđe u medije.

Da među nama žive cigani kojima su krađa, prosjačenje, pedofilija i kako vidimo otmice dio običajnog prava.

Danas mediji pišu o opasnostima koje vladaju na fejsu jer se iz šuplje političke korektnosti, ustručavaju pisat o ciganima koji rade sranja, jer se kobajagi ne mogu integrirat u društvo iako su im valjda i pradjedovi rođeni ovdje, a prava istina je da oni to niti ne žele jer integracija podrazumijeva život po pravilima civiliziranog svijeta.

U Hrvatsku je po nekim podatcima u zadnje vrijeme deportirano iz zemalja EU oko 1500 migranata, onih kojima su te zemlje uskratile pravo boravka i onih koji su se ogriješili o njihove zakone.

Jedan takav je prije četiri mjeseca deportiran, a neki dan je pokušao silovati ženu u Zagrebu, naši mediji su u ime političke korektnosti cijeli događaj pokušali što tiše provući, a policija iako je lola multi kulti dijalog prisnažio skalpelom, istoga terete za bludne radnje a ne za pokušaj silovanja, valjda da bi politički korektna statistika izgledala bolje.

Rezultate političke korektnosti vidimo jučer u Španjolskoj i danas u Finskoj, a gledat ćemo ih i kod nas ako ne počnemo govoriti o tome da u našoj zemlji osim Roma žive i cigani koji otimaju djecu, te osim izbjeglica i kriminalci prognani iz drugih zemalja zbog sklonosti da u predigri koriste i skalpele.

Da ne bi sutra kupili žrtve po cesti.

Svima onima koji će mi u komentaru napisat da i naši siluju i rade koješta, mogu unaprijed reć krajnje politički nekorektno da odjebu s tim svojim pričama, neka se jave roditeljima od trinaestogodišnjakinje, ženi koja je umalo silovana, i ovima u Španjolskoj i Finskoj pa nek njima rastumače.

- 18:11 - Komentari (27) - Isprintaj - #